fbpx skip to Main Content
Bli delägare i My Wine Estate

Vinbolaget laddar för offensiv försäljningsstart och egen rese- och vinklubb – Bli delägare i My Wine Estate

Med fokus på prisvärda kvalitétsviner, och de egna varumärkena “Vale da Vida” och “Cavates” samt en växande agentur står Göteborgsbaserade dryckesbolaget My Wine Estate redo att skala upp sin verksamhet med målet inställt på Systembolagets ordinarie sortiment, en egen vin- och reseklubb samt kommande webbshop med fokus på den nordiska och europeiska marknaden.

Med ca 750 delägare, en ledning med stor erfarenhet inom försäljning och marknadsföring står man nu redo för en offensiv försäljningsstart – och i anslutning till detta vill My Wine Estate stärka upp kassan genom en nyemission på 3,6 MSEK!

”Strategin för en bra lansering är att erbjuda konsumenter mycket goda och prisvärda viner där vi parallellt skapar intresse för vår rese- och vinklubb genom att My Wine Estate stöttar våra medlemmar till att starta sina egna lokala klubbar. Därigenom skapar vi förutsättningar för att kunna nå ut med kostnadseffektiv marknadsföring via detta växande nätverk av trogna ambassadörer och på sikt få in våra viner på hyllorna hos Systembolaget”, säger Milenko Gabrilo, VD för My Wine Estate.

Starka varumärken och storsatsning på egen vinklubb

Affärsidén för My Wine Estate kretsar kring att kunna erbjuda ett omfattande urval av egenägda samt externa varumärken av vin och sprit i kombination med tillhörande medlemskap i en egen rese- och vinklubb. Som medlem i vinklubben ska medlemmarna få ta del av exklusivt material och olika upplevelser – en etablering som pågår parallellt med arbetet att bygga upp ett attraktivt och konkurrensmässigt sortiment av olika drycker.

My Wine Estate drivs av en ledning med stor kunskap inom import, marknadsföring och försäljning. Vinklubben är tänkt att utgöra ett viktigt fundament i utvecklingen av bolaget och dess kommande drycker. Klubbens mål utvecklas ihop med medlemmarnas krav och önskemål och ju större efterfrågan som skapas på My Wine Estate drycker desto närmare Systembolagets fasta sortiment kommer bolaget.