fbpx
skip to Main Content
Om oss

My wine estate

VINBOLAG MED EGNA VARUMÄRKEN & UTVALDA AGENTURER

My Wine Estate är ett dotterbolag till eddbee group AB (publ) med cirka 750 aktieägare, vår ambition är att bli ett större vinbolag på den svenska marknaden för att sedan ta sikte på Europa. Vår verksamhet är försäljning av viner, både från egna varumärken och i agentförfarande. Våra kunder är både privatpersoner genom Systembolaget samt företagskunder som restauranger och andra tillståndsinnehavare.

Att sammansätta en spännande vinportfölj av bra kvalitetsviner till bra priser är vår fokus. Vi arbetar med vinmakare med mångårig tradition som utvecklar och föreslår viner till bolaget, Portugal är ett spännande vinland med bra kvalitetsviner som många idag inte känner till vilket vi ser fram emot att få ändra på. Processen att skapa ett bredare sortiment av viner har påbörjats, fokus är att komplettera med spännande viner bland annat från övriga Europa för att därefter kontakta internationella vinmakare. Framgent är ambitionen att komplettera med fler viner, andra drycker samt att addera olika tjänster/produkter till verksamheten, bland annat en vinklubb med vinprovningar och resor.

My Wine Estate vin- och reseklubb följer vår målsättning, att vara enkel och tillgänglig för alla. Den består av vinintresserade från hela landet och det vi har gemensamt är att vi gillar vin, oavsett kunskapsnivå. Vi avser att samla roliga, spännande och lärorika artiklar och tips på hur man kombinerar mat och vin. Vi kommer ha allt från intervjuer och olika djupdykningar i vinrelaterade ämnen till unika inbjudningar för vinprovningar och resor.

Evenemang och fysiska tillställningar kommer arrangeras för att skapa en gemenskap mellan medlemmarna och ytterligare utveckla gemensamma intressen.
Kort sammanfattat, gillar man att lära sig mer om vin men också vill få erbjudanden och uppleva unika event då kommer My Wine Estate vinklubb något för dig.

Klicka på loggan för en videopresentation

Sociedade dos Vinhos Borges har en lång och aktiv historia som går tillbaka till 1884. Två bröder, Francisco och António Borges etablerade vid den tiden ett företag för portviner och en bank.

Numera har Sociedade dos Vinhos Borges en komplett portfölj av DOC-viner från de mest traditionella och gamla vinproducerande regionerna i Portugal: Portviner, Douro-viner, Dão-viner, Vinho Verde, Rosévin från Trás-os-Montes-regionen och mousserande viner.

Som ett resultat av sitt arbete finns BORGES viner idag tillgängliga i över 50 länder från de fem kontinenterna. BORGES namn är en garanti för kvalitetskonsistens både vid leverans av produkter och kundservice.