Skip to content
Om MWE

My wine estate

VINBOLAG MED EGNA VARUMÄRKEN & UTVALDA AGENTURER

My Wine Estate är en svensk vinproducent av prisvärda kvalitetsviner som har ambition att bli en större dryckesleverantör. Bolaget är publikt och har målsättningen att notera sig på en lämplig börs. I dagsläget har vi nära 400 aktieägare.

De flesta av våra viner har provats och bedömts av oberoende munskänkarna*, där samtliga viner erhållit bra betyg. I nuläget erbjuder vi kvalitetsviner från Portugal och Italien. Vinerna är både egna varumärken framtagna med lokala vinmakare samt i ett agenturförfarande. Bolaget avser att utvidga sin vinportfölj under året.

Vinmässor, ambassadörer/aktieägare och bolagets vinklubb med aktiviteter som vinprovningar och resor är en viktig del för att skapa intresse för våra viner.

Välkommen till My Wine Estaste

* Föreningen Munskänkarna är en ideell förening som bildades 1958 och är en landsomfattande vinprovarorganisation med närmare 30 000 medlemmar.

Sociedade dos Vinhos Borges har en lång och aktiv historia som går tillbaka till 1884. Två bröder, Francisco och António Borges etablerade vid den tiden ett företag för portviner och en bank.

Numera har Sociedade dos Vinhos Borges en komplett portfölj av DOC-viner från de mest traditionella och gamla vinproducerande regionerna i Portugal: Portviner, Douro-viner, Dão-viner, Vinho Verde, Rosévin från Trás-os-Montes-regionen och mousserande viner.

Som ett resultat av sitt arbete finns BORGES viner idag tillgängliga i över 50 länder från de fem kontinenterna. BORGES namn är en garanti för kvalitetskonsistens både vid leverans av produkter och kundservice.

Vårt team