fbpx skip to Main Content
Digital vinprovning

Digitala vinprovningar med arbetskamrater och vänner är en perfekt aktivitet under hösten/vintern. Här hittar du tre av våra favoriter, Vale da Vida både vitt, rött och rosé, Tre röda med både Italienskt och portugisiskt samt fyra mousserande med olika sötma. NI finner samtliga våra digitala vinprovningar här.

Börja med att beställa vinerna från Systembolaget och planerar med inköp om olika ostar och charkuterier.  Har ni projektor eller storbilds tv blir det garanterat succé.

Prova Vale da Vida

Vale da Vida är ett portugiskt vin från Alentejo regionen. Dess geografi, druvor och vinproduktion ger upphov till några av Portugals mest utsökta viner. Alentejo-viner är väl värda att upptäcka för den som älskar vin. Vinerna finns i rött, vitt och rosévin.

Ni kan beställa styckvis flaska eller vår prisvärda mixlåda med två röda, två vita och två roséviner för 600 kr.

Prova fyra Espumante

Mousserande vin…Champagne är den mest välkända varianten. I Portugal heter mousserande vin Espumante. Ett Espumante framställs enligt den traditionella champagnemetoden. Då sker andra jäsningen i själva buteljen, vilket ger ett mer smakrikt och komplext vin.

Ni beställer vinerna styckvis, men beställer ni tre flaskor av samma vin levereras de i en låda. Exclusive, Passion, Seco och Meio Seco.

Prova Tre röda

Vi provar italienskt vin med Nero d´Avola druvan och välkända Amarone. Det Portugisiska vinet kommer från Portugal största vinregion Alentjeo.

Ni beställer vinerna styckvis, Ecco Qui, Vale da Vida Red och Danese Amarone.

Om oss

My Wine Estate är en svensk vinproducent av prisvärda kvalitetsviner som har ambition att bli en större dryckesleverantör. Bolaget är publikt och har målsättningen att notera sig på en lämplig börs.

De flesta av våra viner har provats och bedömts av oberoende munskänkarna*, där samtliga viner erhållit bra betyg. I nuläget erbjuder vi kvalitetsviner från Portugal och Italien. Vinerna är både egna varumärken framtagna med lokala vinmakare samt i ett agenturförfarande. Samtliga viner finns att beställa hos Systembolaget.

* Föreningen Munskänkarna är en ideell förening som bildades 1958 och är en landsomfattande vinprovarorganisation med närmare 30 000 medlemmar.

Få vårt nyhetsbrev

Få vintips, recept & inbjudningar till event. Registrera dig nu!

Vale da VIda (Red. White, Rosé)

Fyra Espumante (Portugisiskt mousserande)

Tre röda