Skip to content

Bli medlem i vår Rese- och Vinklubb
och du är med utlottning av resecheckar om 10 000 kr*

Vi lovar att inte ”mailbomba dig” och kommer inte sälja vidare er mailadress.

Vintips, recept, resor och inbjudningar till event

Bli medlem genom att registrera din mail. Vi lovar att inte ”mailbomba dig”, utan när vi väl skicka dig vårt nyhetsbrev är det fullmatat med intressant läsning , inbjudningar till roliga resor och event. Vi håller på som bäst att planera hösten 2024 och våren 2025.  Registrera dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och du håller dig uppdaterad.

* Lagom till jul  lottar vi ett flertal  presentkort (totalt värde 10 000 kr) till alla som registrerat sig.

Välkommen till vår Rese- och Vinklubb!

För dig som som gillar:

Resa i grupp, allt från att resa och besöka vingårdar, gå på fotbollsmatcher till en helg på ett mysig herrgård med fullt med aktiviteter.

Möjlighet att träffa nya bekantskaper. Deltaga i lokala aktiviteter som  vinprovningar, quiz, ’restaurangpromenader’, mingel och speeddating m.m

Få tips om restauranger, resor, viner och recept på maträtter.

VINRESOR

Vi håller på som bäst att planera hösten 2024 och våren 2025. Ambitionen är att erbjuda både vecko- och helgresor för er som är vinintresserade och  uppskattar att träffa nya bekantskaper. Registrera dig för vårt nyhetsbrev och då håller du dig uppdaterade om kommande resor.Vi planerar bland annat vinresor till Portugal och olika helgresor med olika teman. Håll utkik!

fans-nominated_t20_px13OW

SPORTRESOR

Vi håller på som bäst att planera hösten 2024 och våren 2025. Ambitionen är att erbjuda både vecko- och helgresor för er som är sportintresserade och uppskattar att träffa nya bekantskaper. Vi planerar bland annat fotbollresa till Lissabon och se på Sporting och/eller Benfica. Helst vill vi se derbyt och självklart hoppas vi att  Viktor Gyökeres är kvar i Sporting CF… Registrera dig för vårt nyhetsbrev och då håller du dig uppdaterade om kommande resor. Håll utkik!

SINGELRESOR

Vi håller på som bäst att planera hösten 2024 och våren 2025. Ambitionen är att erbjuda både vecko- och helgresor. Registrera dig för vårt nyhetsbrev och då håller du dig uppdaterade om kommande resor. Du kan snart också läsa mer och göra en intresseanmälan. Vi planerar bland annat resor till Portugal och olika helgresor med olika teman. Håll utkik!