fbpx
skip to Main Content
RESE- & VINKLUBB

Bli medlem

Registrera din e-postadress så är du med och tävlar om utlottningen av ett presentkort på resor värt 10 000 kronor.

Lämna Intresseanmälan här

Tillsammans med vår resepartner har vi skapat ett helt nytt sätt där alla kan vara med och skapa sin egen Rese & Vinklubb tillsammans med oss. På länken här ovan är mallen för att starta upp er egen lokala klubb, vi utsänder förslag på resor där alla kan anmäla sitt intresse och om vi blir tillräckligt många så åker vi. Alla kan själva mejla oss med reseönskningar så sänder vi ut till medlemmarna.

Våren - Hösten 2023

• Kryssning Douro /ert ord. Program 8 dagar 10/6 & 7/9
• Vinresa Portugal /ert ord. Program 16/9
• Vinresa Italien /ert ord. program 7 dag 6/10
• Mat & Vin Sicilien /ert ord. program 8 dag 9/8
• Franska Vinvägar /ert ord. Program 6 dagar 27/9
• Portugal / 3 övernatt Lissabon. Bussutflykt varje dag 25/5 & 12/10

Klicka för att ladda ner mallen och få inspiration till att starta er egen Rese & Vinklubb tillsammans med oss. Det blir digitala vinprovningar och allt som är viktigt att veta om hur man skall hantera vinerna för att få ut det bästa ifrån dem. Recept, tävlingar och självklart blir det mycket resor med oss oavsett om man åker själv eller i ett sällskap är man aldrig ensam när man åker med My Wine Estate.

Välkomna önskar vi er alla

Vinresa Portugal
Porto, Viseu och Lamego - 6 dagar fr. 10 975:-
Sicilien mat & vin
Medelhavets läckerheter - 8 dagar fr. 11 875:-
Kryssning Douro
Kryssning med Porto och Guimarães - 8 dagar fr. 17 525:-

VINPROVNING - BUBBEL

I den här provningen undersöker vi tillsammans fyra mousserande viner från My Wine Estates portfölj. Vinerna har olika grad av sötma och vi provar vinerna mot goda tilltugg och provar vad som passar bäst.

Provningsledare är Camilla Wahlman, diplomerad sommelier som håller mycket uppskattade vinprovningar både digitalt och fysiskt. Med en bakgrund inom journalistiken och en passion för det goda håller hon intressanta och underhållande provningar med viner från hela världen.

Vi utlovar en lärorik och smakrik vinprovning av fyra olika stilar av mousserande vin från den prisbelönta producenten Borges i Portugal. Du får kunskap inte bara om hur mousserande vin tillverkas och vilka olika stilar de kommer i, du får även en inblick i vad som händer inom Portugals vinvärld just nu.