Skip to content
Lissabon
FAKTA

PLATS
Lissabon

LÄNGD
6 dagar

PRIS (PREL)
10 000 SEK

VI PLANERAR RESA 8 MAJ 2025

Följ med på en fantastisk resa med fokus på aktiviteter.

Vi bor på samma hotell i centrala Lissabon och ni bokar själva flyg och transfer till hotellet.

Här är tilltänkta aktiviteter och vad som ingår/inte ingår i priset.

1) Hotell med frukost i dubbelrum (ingår).

2) Flyg och transfer till/från Hotell (ingår inte).

3) Vi äter vi tillsammans på kvällarna (ingår inte).

4) Vi avlutar kvällar på någon vinbar (Ingår inte i priset).

 5) Dagsutflykt, Tillbringa en dag i Sintra-Cascais naturpark med alla biljetter inkluderade. Besök Quinta da Regaleira, dess symboliska brunn och det historiska Pena-palatset. Koppla av i den pittoreska fiskebyn Cascais (Ingår).

 6) Kvällsaktivitet Upplev en intim live-fado-show med lokala artister i centrala Lissabon. Få en autentisk inblick i traditionell musik när portugisiska gitarrer och klassiska gitarrer ackompanjerar sångarna (Ingår).

7) Hop-On Hop-Off Busstur. Vi reser runt i Lissabon med en 48 timmars bussbiljett med audioguide. Utforska staden med olika busslinjer, hoppa på eller av var du vill och upptäck gamla kvarter med en digital vandringstur (Ingår).

 8) Njut av en vinprovning i en vinbar tillsammans med produkter från hela Portugal. Smaka på sex olika viner och diskutera vinets historia i Portugal. Smaka på portugisisk ost och chark. Njut av en utsökt lunch (Ingår).

 9) Vin- och tapas provning på lunchen. Upplev Portugals smaker under denna 2 timmar långa tapas- och vinprovning under ledning av en vinexpert. Du får prova 5 olika portugisiska viner tillsammans med hantverksmässiga ostar, korvar, pata negra-skinkor och andra traditionella produkter (Ingår).

10) Vinresa till Setúbal: Upptäck Moscatel-vinetUpptäck Bacalhôa-palatset och Bacalhôa-vineriet på en guidad tur från Setúbal. Njut av en vinprovning på Bacalhôa Winery och José Maria da Fonseca WinVery,och njut av en traditionell lunch (ingår).

11) Vi planerar att se fotbollsmatch, antingen Benfica eller Sporting Lissabon (Ingår inte).

12)  Gymnastik/promenad på morgonen (ingår)

Vi tar tacksamt mot intresseanmälningar och återkommer till er i höst med exakt pris och mer detaljer om resan.

My Wine Estate/Milenko, Sven-Olof & Marcus
INTRESSEANMÄLAN - Lissabon