fbpx skip to Main Content
SPEEDDATING | Gbg | 25 maj
Tyvärr måste vi ställa in eventet pga. få deltagare! Vi tar nya tag och återkommer efter sommaren!

Välkommen till ett roligt och socialt event där du har möjlighet att finna kärleken!  Eventet är ett samarrangemang mellan My Wine Estate, Löfqvist å VI och dejting/event Appen  Icy lemonade .

Speeddating Extravaganza – där kärleken går i warp speed och skratten är i överljudsläge! För endast 249 kr (ingår ett glas vin/alkoholfritt), kommer du få chansen att snurra runt bland potentiella hjärtan i tre minuter varje gång. Det betyder att du kommer ha upp till 10 heta dejter på en enda sittning!

Med min erfarenhet av att ha hålla event, törs jag lova att du kommer får en riktigt rolig stund. Under slutet av eventet kommer du troligtvis hunnit lära känna fler än du någonsin gjort på så kort tid!

Släpp loss din inre Cupid den 25:e maj klockan 13:00, på Löfqvist i Arkaden mitt i Göteborg! Vi bjuder in till en oförglömlig dag med två olika speeddate-sessions för våra fantastiska grupper, många blir fullbokade snabbt, så boka din plats redan idag!

25-35 år kl. 13:00-14:45
35-45 år kl. 15:00-16:45

HUR ETT EVENT GÅR TILL

Vi träffas på ”bakfickan” hos Löfqvist å VI  på Arkaden våning 2.

Jag välkomnar er och bockar av er på deltagarlistan och ni får en vinbiljett till baren.

Innan eventet börjar har du tid att ta ett glas vin/ alkoholfritt i baren och mingla lite med övriga deltagare.

Jag  håller en kort introduktion och första dejten kan börja!

Varje dejt är ungefär 3 minuter och du får uppleva upp emot 10 dejter.

När jag slår i gonggongen är det dags att byta till nästa dejt!

Vi tar en kort paus vid mitten av speeddaten för påfyllning av dryck eller toalettbesök. Kanske hittar du kärleken i dryckeskön?

Jag håller en kort avslutning och förklarar hur matchningen går till!

Eventet är nu över, men stanna gärna kvar och mingla, prata vidare med personer man klickat extra med under kvällen. Varför inte stanna kvar, prata vidare och äta lunch…

Vi ses lördag den 25 maj!

Marcus Alexandersson

BONUS: LADDA NER EVENT/DEJTING APPEN ICY LEMONADE OCH VISA DEN FÖR MIG VID SPEEDDATINGEN OCH DÅ FÅR NI EN SVERIGELOTT /Marcus

TID
25 maj från kl.13.00- 

PLATS
Löfqvist å VI  i Göteborg (”bakfickan” på Arkaden våning 2)

ARRANGÖR
Ett samarrangemang med My Wine Estate, dejtingappen  Icy lemonade & Löfqvist å VI

Pris
249 kr Det ingår speeddating och ett glas vin /alkoholfritt. Ni anmäler er och betalar i förskott.

Med en uppväxt inom både musiken och träningens värld har Marcus deltagit i olika produktioner.

Från att ställa upp i flertalet musiktävlingar, leda träningsevent för 1000 tals deltagare, arrangera bröllop till att starta upp talangjakter runtom Sverige har han byggt upp kunskap till att leda större och mindre event.

Idag är Marcus aktiv inom event och träning. Är dagligen tränare för motionärer och arrangerar bl.a populära vinprovningar och musikquiz hos Löfqvist å Vi och hjälper nu också göteborgarna att hitta kärleken!

ANMÄL DIG HÄR:

Pris: 249,00 Kr
Biljetten gäller för 1 person

BONUS: Ladda ner ICY LEMONADE, registrera dig och lägg in bild på dig. Nu är det bara att börja chatta, matcha och detja… När vi träffas på Speeddating, visa Appen för mig och ni får en SVERIGELOTT.

Hälsningar Marcus