Skip to content
Vinprovning | Gbg | 5 december
Vinprovning runt bordet

”Vår” Marcus håller i en  vinprovning ”runt bordet” hos Bistro Löfqvist å VI. Vi träffas runt bordet och provar olika viner från Portugal. Vill ni äta något till provningen går det bra att beställa Löfqvist å VI:s populära mellanrätter. Efter vinprovningen går det självklart att fortsätta umgås runt bordet med att glas vin och äta en matbit. Missa inte denna kväll, vi törs lova att det kommer bli trevligt!

Vi har tre olika sittningar med begränsat antal 10 gäster/vinprovning

Kl. 17:15  För er som vill ha en trevlig, rolig och lärosam stund om nya spännande viner från Portugal. Krävs ingen förkunskap för att vara med. Vi provar fem olika Espumante.

Kl.18:30: För er som vill ha en trevlig, rolig och lärosam stund om spännande viner från Portugal. Krävs ingen förkunskap för att vara med. Vi provar fem olika Espumante

Kl. 19:45:  Är ni singel eller vill utöka er bekantskapskrets ? Denna tid är ni extra välkomna till. För er som vill ha en trevlig, rolig och lärosam stund om nya spännande viner från Portugal. Krävs ingen förkunskap för att vara med! Vi provar fem olika Espumante.

Vi lovar att du får en rolig kväll med många skratt, kunskap och en möjlighet att prova nya spännande viner.

Välkommen!

Marcus Alexandersson

TID
Sittning tidig: 5 december 2024 kl. 17:15

Sittning mellan: 5 december 2024 kl. 18:30

Sittning sent: 5  december 2024 kl. 19:45

PLATS

Bistro Löfqvist å VI (Västra hamngatan 15)

TEMA
Vinprovning  med begränsa  antal. En kväll som skall vara rolig, lättsam och samtidigt skall du få kunskap och möjlighet att prova nya viner. Efter provningen får ni självklart stanna kvar runt bordet och umgås, ta ett glas vin och äta en matbit,

Arrangör
Marcus Alexandersson

OSA SENAST
Den  1 december 2024

PRIS
259  kr (måste anmäla sig  innan och betala i förskott)

Vinprovning;  Espumante, Portugisiska mousserande vin.  Begränsat antal:10 personer/sittning ”Först till kvarn” gäller.

Mousserande vin…Champagne är den mest välkända varianten, i Portugal är champagne metoden känd som ”Metodo Classico”. I Portugal heter mousserande vin Espumante, i andra länder är de kända under andra varianter såsom spansk cava, italiensk spumante eller prosecco, crémant eller champagne från Frankrike och sekt från Tyskland. Ett Espumante framställs enligt den traditionella champagnemetoden. Då sker andra jäsningen i själva buteljen, vilket ger ett mer smakrikt och komplext vin.

 

Välkommen till min vinprovning. En trevlig kväll med många skratt, nya bekantskaper och möjligt att prova nya spännande viner.

Marcus Alexandersson

ANMÄL DIG HÄR:

259 kr / person
0,00 Kr