Skip to content
Vinprovning – Fita Azul

Camilla Wahlman presenterar våra fantastiska bubbel live

Camilla är diplomerad sommelier som håller mycket uppskattade vinprovningar både digitalt och fysiskt.

Med en bakgrund inom journalistik och en passion för det goda håller hon intressanta och underhållande provningar med viner från hela världen.

Vi utlovar en lärorik och smakrik vinprovning av fyra olika stilar av mousserande vin från den prisbelönta producenten Borges i Portugal. Du får kunskap, inte bara om hur mousserande vin tillverkas och vilka olika stilar de kommer i, utan även en inblick i vad som händer inom Portugals vinvärld just nu.

Välkomna lördagen den 17 september kl. 16.00

Bubbelprovning hemma i soffan, hela Sverige är inbjudna till Camillas presentation av fyra mousserande viner från My Wine Estates vinportfölj.

I den här provningen undersöker Camilla, tillsammans med tittarna, vinerna och deras olika grad av sötma, vi provar vinerna mot goda tilltugg och provar vad som passar bäst till dem.

Registrera dig till höger helt kostnadsfritt. Vi utsänder en länk med instruktioner om hur man gör för att logga in för att delta.

För att få en perfekt upplevelse så beställ de viner nedan som Camilla går igenom. Tänk på att beställa i god tid innan vinprovning då det tar cirka 4 till 6 dagar för leverans.

Klicka på flaskorna för att komma direkt till Systembolaget.

Fita Azul Exclusive
Exclusive Super Reserva Bruto

Druvtyp: Gouveio, Malvasia-Fina, Côdega och Arinto.
Volym: 750 ml
Alkohol: 12 %

Fita Azul Exclusive utmärker sig genom elegansen och komplexiteten i sina ädla aromer. Det är det perfekta vinet för den mest krävande finsmakaren.

Celebration Reserva Seco

Druvtyp: Gouveio, Malvasia-Fina, Côdega och Arinto.
Volym: 750 ml
Alkohol: 12 %

Fita Azul Celebration, det perfekta vinet för att fira! Klar, med fina bubblor och en gul stråfärg. Doften utvecklas bra med subtila toner av bröd. Den har en tydlig, frisk smak, integrerad i en delikat sötma.

Celebration Reserva Meio Seco

Druvtyp: Gouveio, Malvasia-Fina, Côdega och Arinto.
Volym: 750 ml
Alkohol: 12 %

Fita Azul Celebration, det perfekta vinet för att fira! Klar, med fina bubblor och en gul stråfärg. Doften innehåller noter av bakverk och torkad frukt på grund av vinets källarlagring. Den har en delikat syra och en sammetslen smak, kombinerat i en frisk sötma.

Passion Rosé Bruto

Druvtyp: Tinta-Roriz och Touriga-Nacional.
Volym: 750 ml
Alkohol: 12 %

Fita Azul Passion kännetecknas av sin förföriska färg och friskheten i sin fruktiga arom. Det är det perfekta vinet för dem som känner en passion för livet.

Finns nu på Youtube
fita azul