Skip to content

Gillar du att resa, träffa nya bekantskaper, vin och mat?

I så fall har du hittat hem. Börja med att registrera din mail så vi kan nå dig enkelt. Vi lovar att inte ”mailbomba dig”, utan när vi väl skicka dig vårt nyhetsbrev är det fullmatat med intressant läsning och roliga event.

Välkommen till vår Rese- och Vinklubb!

Registrera din mail

Vi lovar att inte ”mailbomba dig” och kommer inte sälja vidare er mailadress.

För dig som som gillar:

  • Resa i grupp, allt ifrån att besöka vingårdar i Portugal till en herrgård i Sverige.
  • Möjlighet att träffa nya bekantskaper. Deltaga i lokala aktiviteter som  vinprovningar, quiz,  ”restaurangpromenader”, mingel och speeddating m.m
  • Få tips om restauranger, resor, viner och recept på maträtter.

Resor

Vi håller på som bäst att planera hösten 2024 och våren 2025. Ambitionen är att erbjuda både vecko- och helgresor. Registrera dig för vårt nyhetsbrev och då håller du dig uppdaterade om kommande resor. Du kan snart också läsa mer och göra en intresseanmälan. Vi planerar bland annat vinresor till Portugal och olika helgresor  med olika teman. Håll utkik!

 

Vinprovningar

Under året arrangerar vi olika vinprovningar med olika teman, både  fysiska och digitala.  Vi samarbetar med restauranger och hotell  och arrangerar tillsammans uppskattade event. Registrera er för vårt nyhetsbrev och du missar inga vinprovningar. Du finner alltid våra vinprovningar på vår eventsida.

 

Restauranger och andra smakupplevelser

Vi brinner för bra smakupplevelser. Registrera er för vårt nyhetsbrev så håller du dig uppdaterad om event, recept, restaurangtips m.m. Du kan också hitta kommande event på vår eventsida.

 

Är du singel?

Vi är extra måna om dig som är singel. Tillsammans med dejting Appen ICY LEMONADE  arrangerar vi olika aktiviteter som är extra lämplig för dig som söker partner.  För att hålla dig uppdaterad registrera dig för vårt nyhetsbrev. Du kan också finna aktuella event på vår eventsida.

 

Registrera dig till vår Rese- och vinklubb

Vårt team