Skip to content

Alt b)Gillar du att resa, träffa nya bekantskaper, vin och mat?

I så fall har du hittat hem. Börja med att registrera din mail så vi kan nå dig enkelt. Vi lovar att inte ”mailbomba dig”, utan när vi väl skicka dig vårt nyhetsbrev är det fullmatat med intressant läsning och roliga event.

Välkommen till vår Rese- och Vinklubb!

Registrera din mail

Vi lovar att inte ”mailbomba dig” och kommer inte sälja vidare er mailadress.

För dig som som gillar:

  • Resa i grupp, allt ifrån att besöka vingårdar i Portugal till en herrgård i Sverige.
  • Möjlighet att träffa nya bekantskaper. Deltaga i lokala aktiviteter som  vinprovningar, quiz,  ”restaurangpromenader”, mingel och speeddating m.m
  • Få tips om restauranger, resor, viner och recept på maträtter.

Resor

Vi håller på som bäst att planera hösten 2024 och våren 2025. Ambitionen är att erbjuda både vecko- och helgresor. Registrera dig för vårt nyhetsbrev och då håller du dig uppdaterade om kommande resor. Du kan snart också läsa mer och göra en intresseanmälan. Vi planerar bland annat vinresor till Portugal och olika helgresor  med olika teman. Håll utkik!

 

Event

Under året arrangerar vi olika event med olika teman, både  fysiska och digitala. Vi samarbetar med restauranger och hotell  och arrangerar tillsammans uppskattade vinprovningar, speeddatingar, mingelkvällar m.m Registrera er för vårt nyhetsbrev och du håller dig uppdaterad. Du finner också våra event på vår eventsida.

 

Registrera dig till vår Rese- och vinklubb

Vårt team