Skip to content
Vinprovning – tre röda
Välkomna lördagen den 26 november kl. 19:00

Välkommen till en vinprovning där du deltar hemifrån med viner du köpt in i förväg. Denna gång provar vi tre röda viner från Italien och Portugal i olika prisklasser.

Camilla Wahlman presenterar tre olika men smakrika viner

Camilla är diplomerad sommelier som håller mycket uppskattade vinprovningar både digitalt och fysiskt. Med en bakgrund inom journalistik och en passion för det goda håller hon intressanta och underhållande provningar med viner från hela världen.

Efter att du har anmält dig skickar vi ut mer information om sändningen och även om hur du kan förbereda dig med lite goda tilltugg som passar till vinerna.

För att få en perfekt upplevelse så beställ vinerna nedan i god tid innan sändningen. Tänk på att det tar några dagar att få vinerna levererade.

Registrera dig till höger helt kostnadsfritt. Vi utsänder en länk med instruktioner om hur man gör för att logga in och delta.

Amarone Della Valpolicella Classico, 2016

Druvtyp: Corvina Veronese, Rondinella
Volym: 750 ml
Alkohol: 15,5 %

Djupt ogenomskinlig röd med violetta kanter. Rik, kraftfull bukett med intensiva aromer av mogna röda frukter och vinbärssylt, torkade blommor, kryddor, lakrits. Välstrukturerad, mycket mjuk och sammetslen, smidiga tanniner och minnesvärd finish.

Ecco Qui Nero d’Avola Sicilia, 2018

Druvtyp: Nero d’Avola
Volym: 750 ml
Alkohol: 13 %

Detta vin är mörkt rödlila till färgen med aromer av viol och körsbär.
I gommen balanseras rikliga smaker av mogen frukt och kryddor av en behaglig syra och silkeslena tanniner.

Reserva Red, 2019

Druvtyp: Syrah, Trincadeira och Aragonez
Volym: 750 ml och 3 liter
Alkohol: 13,5 %

Det här är ett mycket användbart vin som är gott på egen hand, till charkbrickan, fläskkotlett eller smakrika rätter på fågel. Vi rekommenderar att dekantera vinet ett par timmar innan servering.

Så här går det till att beställa genom Systembolaget.

  1. Skapa konto hos Systembolaget genom webben
  2. Klicka handla online
  3. Välj mellan följande leveranssätt, hämta i butik, hämta hos ombud, hemleverans 80 kr
  4. Använd er av Systembolagets sökruta och skriv My Wine Estate för hela vårt sortiment. Alternativ är att ni använder er av länkarna från vår hemsida.
  5. Klicka in vinerna i varukorgen och slutför beställningen.
  6. Ni får ett sms om att vinerna finns att hämta, betalar gör ni när ni hämtar ert vin. Brukar ta ca en vecka från beställning.
Finns nu på Youtube
Viner